resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 3349
    evet sevgili dostlar... kendisi için, sezon başında bi kaç maç kazanınca gelmesin abi gerek yok aynı tip oyuncularımız var diyerek istemeyen yazar arkadaşlarımız vardı. her fikre saygımız sonsuz ama son dönemde çok fazla kalıplaşmış, yanlış olmasına rağmen yerleşmiş fikirleri içi boş şekilde savunanları görüyorum sözlükte. neyse geçmiş geçmişte kalsın.

    görüldüğü üzere, monaco'da ayağına yarım sezon top değmemiş, kondisyonu henüz yarım saati geçemeyecek düzeyde olan bi onyekuru bile bu ligin içinden geçer. bu lig budur yani, atletizm, hız, çeviklik her şeyden önemli. alt ligden gelen kerem bile -ki kesinlikle ışık veriyor ayrıca ama- hızıyla direk fark yaratıyor. 29 ocak 2021 gaziantep fk galatasaray maçında ilk yarıda da 3-4 kere savunma arkasına pas atıldı. sonuç? tamamı ofsayt... aynı savunma arkası paslar, ara paslar onyekuru'ya atıldı. sonuç? ilk maçtan 2 gol...

    bu lig budur arkadaşlar. basmakalıp görüşlerden kendimizi sıyıralım ve artık bizim olmaya çok yakın olan oyuncumuzun keyfini çıkaralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın