resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 661
    hakkinda youtube'da orada burada clickbait videolar dahil hepsini izledigim oyuncu.

    sevgilizi sözluk, fatih terim ismini verene kadar turkiye'de bir allahin kulu bu oyuncunun adini duyduysa yazarligi bugun birakirim. bir kisi bile takip ettiyse tum entarilerimi ucururum. fatih terim'in kac yildir izlettigini, ne kadar takip ettigini bilemem ama kimsenin bilmedigi bir oyuncuyu izletmis, istetmisse vardir bir bildigi. fatih terim'in simdi sözlukteki gencler arasinda ilk dönemlerinden haberi olmayanlar cok ama terim'in ilk dönemi haric diger dönemlerinde genelde sezonu kurtarmalik transferler yaptirdigina sahit olanlariniz vardir. ama ilk döneminde, hakan sukur, hakan unsal, arif erdem, suat kaya, ergun pembe, fatih akyel, vedat inceefe, emre belözoglu, umit davala, hasan sas vs gibi zonguldak'lardan, adana'lardan, manisa'lardan, izmir'lerden, konya'lardan, bursa'lardan eliyle bizzat topladigi takimi uefa sampiyonu yaptigini unutmayin. bizzat isteyip getirttigi muslera, melo, riera, eboue, selcuk inan vs gibi oyuncularin biraktigi izler hala duruyor. yani bu adam takip ettirip, aldirip vasat alti cikmis oyuncu sayisi cok azdir.

    paylastiginiz youtube "analiz" videolarini falan da izledim. yukarida dedigim gibi terim ismini verdikten sonra o atip-tutanlarin, söyle oyuncu, böyle oyuncu diyenlerin tamami emin olun terim'den sonra haberdar oldular. su cocugun videolarina bakip az bucuk futboldan anlayan birinin ne kadar potansiyelli ve hayvan gibi komple bir forvet olabilme ihtimali oldugunu rahatlikla görur. nette dogru duzgun full 90 dakika oynadigi mac sayisi 3-5 taneyi gecmiyor ki bunlara bakip da "sirti dönuk top alamiyor" "top suremiyor" "dripling'i yok" "hizli degil" gibi tamamen götten uydurma yorumlara kulak asmiyorum. cunku izledigim videolarinda bu söylenilenlerin hepsini muazzam yapmis bu cocuk. orta sahadan alip yara yara ceza sahasina girmis, ara pasi atmis, teknik goller atmis, 3-5 kisi arasina girip-cikmis, sag-sol her iki ayakla ökuz gibi sutlar cekmis, adam hatta frikik atar gibi kafayla goller atmis yahu.

    bakin butun bunlari bu cocuk surada 23'une gireli 2 ay olmasina ragmen gerceklestirmis. cografya geregi genc bir oyuncu bu. öyle 20'sinde 21'inde ligin icinden gecen, rakiplere duman attiran oyuncularin fiyatlarina baktiniz mi? 80 milyon euro'dan basliyor hepsi. bugun herkesi kendine hayran birakan diger bir misirli futbolcu salah bile 20-23 yaslarinda oradan oraya kiralik git gel yapip, surada hepi topu 2-3 senedir tum dunyanin ilgisini cekmis. salah'in piyasa degerinin 10-15 milyon euro civari oldugu yaslari 24-25 yani ve tepeye cikali henuz 2 sene oluyor. 29 yasina merdiven dayamis bir oyuncudan bahsediyoruz. butun o hayvani istatistikleri yapali 2-3 sene ancak oluyor ki o da adam gibi takim oyunu oynayan bir takima transfer olduktan sonra.

    yine kimsenin galatasaray'a gelmeden önce adini duymadigi marcao bugun en degerli oyuncumuz. siz bu youtube'da atip tutan skimsonik yorumculara bakmayin. onlarin icinde futbolu gercekten takip eden, futbolla yatip kalkan adam sayisi 3-5 ancadir ki onlarin icinde de misir ligini takip edip mohamed hakkinda bilgi sahibi olani kesinlikle yoktur. bu turk cografyasinda kolay kolay da bulamazsiniz mohamed'in maclarini seyreden. bahiste canli basan adam daha cok taniyordur zamalek'i emin olun. youtube'daki futbol alimi kekolara 2 sene onceki haaland videolarini seyrettirin "bok gibi takoz forvet" derlerdi.

    galatasaray'a gelen son dönemdeki oyuncular icinde falcao dahil hicbirinde heyecanlanmadim. en son heyecanlandigimda sneijder ve drogba gelmisti. belki biraz da gomis'tir yani icimi kipirdatan. bu cocugun gelisi bilemiyorum ama beni inanilmaz heyecanlandirdi. belki gomis'ten beri forvet acligi cektigimizdendir, olabilir. ancak sabredilip, mental ve oyun anlaminda guclendirildiginde ligin icinden gececek bir forvet aldigimizi hissediyorum. umarim mental olarak saglamdir, klasik arap kaprisi yoktur belhanda ve feghouli'de oldugu gibi. evli-barkli olmasi da bir arti keza istanbul'un hizli hayatindan uzak durup kendini futbola verecektir.

    iciniz rahat olsun. kazasiz belasiz, sakatliksiz izleyelim su deli oglani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın