resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 656
    potansiyel vadeden yeni santraforumuz. işte böyle topçular almalıyız hep. et mi çıkar balık mı belli değil ancak bu riski almalıyız.

    muhammed de alınabilir bir riskti. 2 milyon dolar 1.5 yıllık kira + 4 milyon zorunlu olmayan opsiyon. 1 sene içinde beklediğimiz ışığı gösteremezse 2 milyon dolar + maaş zararımız olur. bu yaşta, özellikle hocam bu kadar isterken, potansiyel de vadediyorken oldukça alınabilir bir risk. beklediğimiz ışığı verirse de 4 milyon ffp de bittiği için verilebilecek bir bonservis. yönetim eğer kiralık işini nzonzi'lerle lemina'larla ayaksız etebo'larla yapmak yerine böyle potansiyeli olan ve satın alma opsiyonu olan potansiyellerle yapıp birkaç senemizi yemeseydi. her neyse. umarım uçuk kaçık bir maaş vermeyiz. maaşı ne kadar düşük olursa olası bir patlamada satmamız da bir o kadar kolay olur.

    her manada hayırlı olsun. hocamın sonunda, gelmeden önce "istiyorum" dediği bir santraforu olacak artık. feghouli, belhanda, muhammed, arda falan. böyle giderse gol atınca tüm takım secdeye eğilecek ahahaha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın