resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 624
    takımı zamalek'in 2020 caf finalinnde al-ahly'yle oynadığı bir maçı buldum. can sıkıntısından izliyorum. ilk yarıyı bitirdim şimdi,

    ilk yarı itibarıyla zamalek inanılmaz kötü top oynuyor, bir sağ bekleri var evlerden ırak. mohamed'i galatasaray'a transferinde ikna ettiği konuşulan shikabala başkan harika bir gol attı. neyse bunlardan bize ne zaten, tekrar konuya dönüyorum.

    zamalek inanılmaz kötü oynuyor, erken yediği golden sonra oyunu rakip sahaya yıksa bile, oyuncu kalitesizliğinden topu tehlikeli bölgeye bir türlü taşıyamıyorlar. mohamed zaman zaman geriden top almaya da geldi fakat takım arkadaşları genelde ileri doğru abanmayı tercih etti. bu noktada mohamed'in içine dahil olabileceği bir oyun oynanmıyor. hatta ilk yarıda şutu yok.

    öncelikle mohamed'in bilekleri ve fiziği ilk yarı nezdinde gözüme çarpan şeyler oldu. çevik bir oyuncu, top sürüp, adam geçebiliyor. bu noktada fiziğini de kullanarak topu iyi saklıyor, uzaktan vurulan şutlarda seken toplar için sürekli kaleye doğru koşu yaptı. golü isteyen, arayan bir oyuncu olduğu belli oluyor. eksi özelliği olarak söyleyebileceğim tek şey gördüğüm kadarıyla paslarını geliştirmesi gerekiyor, aynı zamanda hücum bölgesinde belki daha hareketli olabilir. bilhassa gol atmadığı, zamalek'in kaybettiği bir maçı izlemek istedim. zamalek çok kalitesiz bir takım, daha zeki oyuncularla, bir hücumu planı olan takımda nasıl oynayacağını şimdiden çok merak ediyorum. hayırlı olsun.

    https://www.youtube.com/...mp;feature=emb_title
App Store'dan indirin Google Play'den alın