• 3212
    süper lig 2020-2021 sezonu ilk yarısının en iyi performans veren oyuncuları için sözlüğümüzde açılan ankette 3 pozisyonda tulum çıkarıyorlar: sağ bek*, sağ kanat* ve santrfor*. söz konusu anketler: (bkz: #3077847)

    başka hiçbir pozisyonda böyle bir üstünlük kurulmamış. tabii orta saha ve stoperlerde çoklu seçenek sunulmasının da payı olabilir bunda. mesela sol stoperde ligin en iyisinin marcao olduğu herkes tarafından kabul edilecektir. taylan, gustavo, josef de souza arasında seçim yapmak zor, ama bence taylan'ın pas yeteneği daha iyi olduğundan bir adım öndeyiz.

    bu bir kenara, şu anketler iki şeyi gösteriyor: birincisi, burası galatasaray sözlük olsa da oldukça objektif insanlarız hepimiz*, ikincisi bizim de onayladığımız bu yüksek performanslarına karşın beşiktaş'la aramızda sadece beş puan olması ve kadromuza iyi takviyelerin geliyor olması ve muslera'nın dönüşü ligin ikinci yarısı için umut verici. bu sayede kaleci, stoper*, ön libero* ve sol kanat* bölgelerinde beşiktaş'tan daha iyi olacağız ve inanıyorum ki şampiyonluk gelecek.

    fenerbahçe mi? onlar bir şekilde kaybetmenin yolunu bulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın