resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1370
    bence artık sezon sonuna kadar bu transferi rafa kaldırmalıyız.

    bu tarz transferler bu kadar uzayınca, bu kadar spekülatif bir hal alınca oyuncunun bütün gazı ve ateşi gelene kadar söner, mental olarak düşer, ilk heyecanını kaybeder, muhtemelen kötü bir başlangıç yapar, tepki yer, sonra da kendini salar, yatar.

    herkes süreçten bunalmıştır, hevesi kırılmıştır, vakit kimsenin bilmediği alternatifini tak diye kap’a bildirme vaktidir.

    hoca açıkladıktan sonraki 1-2 gün içerisinde akbaba’ya karşılık yarım sezon kiralayıp 4-5 opsiyonla bitirseydik çok iyi olurdu, hepimiz istedik ama olmadı.

    irfan yarım sezon daha kalsın, kafayı dinlesin, ondan sonra tekrar bakalım.

    gelir de ekstra motive ve konsantre bi şekilde oynar mı, gelirse umarım senaryo böyle gerçekleşir ama ben sanmıyorum.

    bir şekilde gümüşdağ ile anlaşsak dahi oyuncunun psikolojisini bilmeden almamalıyız. bıktım amk, siliyim yapacakları işi kafasındaysa bi faydası olmaz, eskisinden daha da hırslıyım her gece yeminler ediyorum, sinirden acı biber yiyerek galatasarayın eski maçlarını izliyorum diyosa* hala ateşi sönmediyse işte o zaman gelsin.

    bunları bilmeden ordan burdan baskı yapmak an itibariyle aleyhimize olur düşüncesindeyim.

    elde olan veya olmayan sebeplerle süreç uzadı lakin tek alternatif irfan değildir, falcaodaki gibi taraftar baskısıyla veya diagnedeki gibi oyuncunun mentalitesini araştırmadan yapılan bir transfer olmaz umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın