resim
Emre Akbaba
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3963
    bizim bu ülkedeki ajitasyon ve cıvık romantizmden ne kadar bıktığımı hatırlatan futbolcu. adam gelirken dik durdu güzel ama iki kulübü de birbirine düşürdü, sene sonuna kadar kulübümde kalacağım diyemedi. bize de hayrına gelmedi, 1.7 milyon euro kazanıyor. gayet cömert davranmışız yani. zannedersin ki galatasaray aşkıyla yanıp tutuşan, 2-3 katı parayı reddeden metin oktay’ı almışız. hayır öyle olduğunu kabul etsek bile bunun performansı ile ne alakası var? böyle geldi diye sonsuza kadar katlanmak zorunda mıyız isteksiz futboluna?

    en ufak eleştiride 2 kez sakatlandı denilip kötü oyununu görmezden gelmemiz isteniyor. ya 1 milyon euro vereceğiz deseniz bacağını kesecek insanlar var bu ülkede, milyon eurolar kazanan adamlar sakatlandı diye sonsuza kadar vefa duyan insanlara şaşıyorum. size bacağınızı kıracağız altı ay futbol yok ama 2 milyon deseler sözlüğün yüzde doksanı kabul eder heralde. o yüzden adamın performansını savunurken “ama sakatlandı” demeyin artık. sakatlandıysa işini yaparken sakatlandı ve karşılığını da fazlasıyla aldı.

    kötü oynuyor bunu kabul etmek bu kadar zor mu? takımı 10 kişi oynatıyor diyoruz, ama sakatlandı diyorlar. ayakta duramıyor diyoruz ama cimbomun çocuğu diyorlar. mücadele etmiyor diyoruz ama metin oktay diyorlar. ya bu kadar kolay mı bu iş anlamıyorum ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın