• 450
    öncelikle çok kritik psikolojik eşik sayılabilecek bir maçta bu zorlu galibiyet hayırlı uğurlu olsun.

    şimdi gelelim işin eğri oturup doğru konuşacağımız yerine. takımı kontra atak oynatıp, bu kontra atağı oynayacak hızlı oyuncuları olmamasından mütevellit sadece kendi sahasında başına gelecekleri bekleyen şöyle bir malatyaya karşı ilk yarıyı da gördükten sonra maçın bu kadar zor hale gelmesinin nedeni; takımı 25 dakika 9 kişi (belhanda&akbaba) yetmeyip 40 dk da takımı on kişi oynatan (akbaba) fatih hocanın ta kendisidir. ben oynayana değil oynatana bakarım. ikincisi bu takımın duran top özürlülüğüne yaklaşık 3 yıldır çare bulamayan, onlarca değil artık yüzlerce ortayı ön direğe antreman topu attıran artık çalışılmadığına emin olduğum duran top facialarının etmenlerinden biri de fatih hocadır. takım da rezalet bile oynasan zaten 70 dakika sahadayım garantisini, klübede oturanın da zaten son 20 dk anca oynarım moralini veren de maalesef fatih hocadır. ryan babel sadece takımı değil bu maçta kuşkusuz fatih hocayı da ipten almıştır. bu konuştuklarımızın zaten havaya gittiğini de çok iyi biliyorum ki fatih hoca kendi doğrularından hiçbir zaman şaşmadığı için zaten lakabı imparatordur. bir nevi tek adam iktidarı. fatih hocayı marka yapan bu özelliğidir, o yüzdendir ki seveni dipte sevmeyeni de dipte yaşar duygularını.

    her maç olduğu gibi bu takım kapanan takımları çok zor açmakta. bunun nedeni tabi ki sahada ki net belli olan yetenek eksikliğidir. her alanda söylerim bu maç sonrası da söyleyeyim bize onyekuru geldi hoş geldi fakat bizim adam eksilten çalım özelliği olan kanata inip kafayı kaldırıp 'düzgün' pas çıkartabilecek birine ihtiyacımız var. bir nevi bu şekilde zor, kısır, rakibin çanakkale geçilmez oynadığı maçlarda kiliti açabilecek oyunculara.

    aklımda ki kadro;

    muslera-linnes-luyindama(donk)-marcao-sarrachi-taylan-irfan-feghouli-yetenekli kanat-onyekuru-dominant forvet

    böyle bir kadro için bir forvet, bir adet kanata daha ihtiyacımız olacak fakat olası imkanlardan ikinci kanat yerine feghouli oynayacağını maalesef biliyorum. belki benim aklımda olan fatih hocanın da aklındadır ki edin visca da transfer listemizdeydi. benim bahsettiğim profile birebir uyan adamlardan biri odur çünkü. yönetime açık çağrıdır en yakın zamanda transferleri bitirip yolumuza doğru düzgün devam edebilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın