• 443
    böyle rezil bir zeminde 3 puan önemliydi. feghouli'nin sakatlığı ne kadar sürecek acaba? önceki sakatlandığı pozisyona benzer şekilde sakatlandı. sol çaprazdan gelen topu içeriye vurayım derken zorladı kendini. o sahanın da zemini kötüydü sanırım ama hangi maçtı çıkaramadım şimdi.

    belhanda ise baktı ki zemin kendisine göre değil saldı maçı. oyundan çok geç çıkarıldı belhanda. uzun süre eksik oynattı bizi. özellikle feghouli çıkınca hiç yoktu sahada.

    emre akbaba'nın ise top kontrolleri çileden çıkardı beni.

    hakem ise en ufak şeyde aleyhimize faul verip durdu. babel'in attığı golden önceki pozisyona nasıl faul vermedi şaşırdım. faul değildi oyuncunun kendisi takıldı bizimkine.

    maçın zemini rezalet gerçekten. neyse ki bizim bu sezon başka maçımız kalmadı burada. bu sahada bundan sonra oynayacaklar düşünsün çünkü o zemin daha da kötüleşecek.

    böyle zeminlerde hatalı gol yeme riski yüksektir ve babel'in şutunda kaleci hem tecrübesizlik hem de zeminden dolayı golü yedi. bu şutları daha önce yapabilmeliydik.

    maçın ilk yarısında emre kılınç ile yakaladığımız net kafa vuruşu gol olmalıydı. böyle anlarda gol yapamazsan böyle riske edersin maçı.

    bir de jesse ve kerem'i aynı anda oyuna maçı çevirmek için çok geç kalmadan oyuna soktu ya fatih hoca. ölsem de gam yemem artık*
App Store'dan indirin Google Play'den alın