resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1244
    hakkında 2 gündür estirilmeye başlayan asbaşkan açıklamaları ve saçma sapan rakamlar için tahminim 2 olasılık var. zira bir anda bu rakamlara dönecek bir restleşme yaşanmadı görünürde.

    ilk opsiyon anlaşmanın yapıldığı ama mesut transferindeki çıkışlarıyla ciddi tepki gören iktidar kanadının araya girdiler öyle çözüldü dedirtmek için olmuyormuş gibi bir havaya çevirmesi.

    ikinci opsiyonsa ki bence daha olası olan da bu yönetimin almamak için destek bulmak adına ortaya üflettikleri rakam ve teklifler.

    elbette burası fenerbahçe değil, ne isterlerse verin de alın diyen çok çıkmaz bizden ama öyle yabana atılacak topçu da değildir.

    modere 8 veremedin ama irfana verirsin. çünkü başakşehire 3 şimdi verelim 2 seneye kalana kredi kartı çekelim vs yapabilirsin ve aksattığında da yönetilebilir olur ama yabancılar gözünün yaşına bakmaz.

    ayrıca irfancanın türk olması çok kritik. yabancı sayısı mühim değil. çekirdek bir kadro oluşturmak gerek. o yüzden taylan kıymetli, oğulcan kıymetli, kılınç kıymetli. bu şekilde bir şablon oluşturup o zaman yabancıya akıtılan paraları daha az ama daha kaliteli oyunculara akıtabiliriz. 11-12deki kadroda semih selçuk engin emre çolak ilk 11 oynuyordu. şimdi de taylan irfan kılınç oğulcan istiyor hoca ki aidiyet olsun. bu önemli bir atılım ve bence desteği hak ediyor. ha geç kalındı ya da erken oldu bilemem ama biz doğruları bulup harekete geçmemizle öne çıkan bir camiayız. atılacak adımlar bu takımın 5-6 yılını yapılandırma adımları olabilir. irfanı kritik yapan da bu yıldan itibaren direkt olarak 2025e kadar etki edecek ekibin önemli bir parçası olacak olması.

    velhasılı kelam umarım bu iş öyle ya da böyle makul ölçülerde bir anlaşmayla çözülsün ve şampiyon olup son şampiyonlar ligi gruplarına bambaşka bir havada hazır olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın