• 420
    sadece bu dönemin değil bir sonraki sezonun da planlarının yapılması gereken dönem. onyekuru ve halil'den sonra irfan'ı da bu dönemde kadromuza katarsak yaz döneminde 3-4 takviyeyle çok iyi bir yapı kurabiliriz.
    salih uçan, ali akman, aytaç kara, mehmet özcan, dorukhan, kenan karaman gibi sözleşmesi bitecek olan ve maliyeti düşük oyuncularla görüşmemiz gerekiyor.
    feghouli, belhanda, falcao, diagne, babel, linnes, şener, emre akbaba gibi maliyeti yüksek verimi düşük oyuncuların sözleşmelerinden çıkılmalı. içlerinden alternatif olarak kalabilecek isimler var gibi gözükse de rotasyonda kullanacağımız bir oyuncu için verilecek 1 milyon € bile bu ekonomik durumda bizim için çok fazla.

    muslera, okan, berk balaban
    omar, emre taşdemir, ömer bayram, ismail çokçalış, süleyman luş
    marcao, luyindama, donk, emin, ozornwafor
    taylan, mehmet özcan, irfancan, kılınç, salih uçan, bartuğ, atalay, abdulsamed
    arda, kerem, onyekuru, sekidika, yunus akgün
    oğulcan, halil dervişoğlu, kenan karaman, ali yavuz

    sadece sözleşmesi biten yerli oyunculardan az maliyetle, maaş skalasını ciddi anlamda düşürerek genç ve kaliteli hatta fişek gibi bir kadro kurabiliriz. yıllık vereceğimiz maaş toplamını 20 milyon civarına düşürürsek elimiz çok rahatlar. hem sağ hem de sol bek için de transfere ihtiyacımız olabilir, omar'ın geri dönüp dönmemesine göre linnes daha uygun bir maaş ile kadroda tutulabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın