resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1135
    en başından beri çok zor bir transfer olduğunu söylüyordum. dün herkes oldu bitti derken şimdi 6-7 rakamları konuşuluyor ki onu bile kabul etmedikleri söyleniyor. bunlara ek olarak emre kılınç takasının adı geçmeye başladı. hayretle takip ediyorum irfan güzellemelerini. yahu yıllardır önümüzdeki adam işte, avrupadan tek teklif gelmiyor, 12-13 milyona bize çakmaya çalışıyorlar. 6-7 verip haklarının sadece yarısını alacaksak kazıklanıyoruz demektir. irfan ne kadar iyi ve iş yapabilecek olsa da bu paralar kendisi için çok fazla. umarım yine bir emre akbaba ve falcao durumu haline gelip, taraftar gazıyla kesenin ağzını açmayız. diagne de eklenebilir hatta bu örneklere. bütün sosyal medya diagne diye tutuşuyordu alacağımız haberleri çıktığında. gerçi sadece taraftar değil, bizzat terim'in isim vermesi de olayları bu noktaya getirdi ama neyse..

    emre kılınç'tan tam olarak ne farkı var tam anlayamıyorum. yani tamam birisinin esas mevkisi kanat birisi merkez ama gerçekten emre'nin yapamadığı neyi yapacak irfan? niye bu kadar anlam yüklenip tek alternatifimiz haline geldi bu adam? 6-7 milyonlara çıktıysak sözlükten ktei'ye sorsak balkanlardan o paraya üç beş alternatif sayar diye düşünüyorum irfan ayarında. yabancı sınırı da yakın zamanda yok gibi. sırf gözümüzün önündeki adamı alma sevdasından dolayı ülke dışından transfer yapamıyoruz. her seferinde de kazıklanıyoruz.

    yıllardır galatasaray hakkında tek bir iyi şey söylememiş ve yapmamış olan, siyaset destekli takımını şampiyon yapabilmek için türlü yerlerden gazlanan ve sponsorluklar alan göksel gümüşdağ güzellemeleri ve şöyle cimbomlu böyle gsli metinleri de çok komik. balık hafızalı mısınız arkadaşlar? 3-4 yıldır başakşehir ile çekişmiyor muyuz biz? mevlüt'ü bize vermeyip bedavaya fener'e gönderen başkan değil mi bu? demba ba'yı ve clichy'i elimizden alıp bize nispet yapan takımın başkanı değil mi bu? kulüpler birliği konusunu açmıyorum bile. yahu 20 temmuz 2017 galatasaray östersunds fk maçından sonra bizimle dalga geçen takımın başkanı değil mi? ne çabuk bütün bunlar unutulup, galatasaraylı göksel oldu bu adam? neymiş irfan için güzellik yapacakmış bize. hadi abi ya. parasını almadan ya da dışardan başka sözler verilmeden hiçbir şey hibe etmez bu adam bize.

    unutanlar için yazıda bahsettiğim twit: https://twitter.com/...s/888121142015283201
App Store'dan indirin Google Play'den alın