• 1
    bu sözlükte de olduğunu düşünüyorum bunlardan. özellikle bir yerde bir açık yakaladıkları zaman o noktadan galatasaray taraftarlarını karıştırmaya çalışıyorlar.
    (bkz: arda turan)
    (bkz: jo alves)
    (bkz: giovani dos santos) pardon fos du dimi?
    bu karaktersiz beyinsizlerin söylediklerine itimat eden de bunlar kadar beyinsizdir gözümde.

    şöyle ki: bir iş adamı sevgilisiyle sinemaya gidip herhangi bir filmi beraber izlemek isteyip sinema kapatsa helal olsun ya yapıyor adam dersiniz. ya da bu adam sevgilisiyle romantik bir akşam yemeği yemek istese ve restourant kapatsa adamda para var yapıyor dersiniz. ya da hiç mi bir arkadaşınız bir partisi için bir eğlence mekanı kapatmadı? kapattı dimi? aaaaa evet dimi? arda turan bunu yapmış olamaz mı? ayrıca izledikleri film sevgilisinin oynadığı bir film... gaza geliyorsunuz. galatasaray'a zarar veriyorsunuz haberiniz yok.

    şöyle ki v2: futbolun beşiği ingiltere'den örnek vereceğim burada. evet futbolun çok takip edilip değeri bizim ligimizden 5-6 kat fazla olan ingiltere'de bu güne kadar sarhoş sarhoş kameralara yakalanan futbolcu sayısını ben hatırlamıyorum. hatırlayanınız varmı? burada sarhoş olmayı ya da sporcu ahlakına uygun davranmamayı yermiyorum. sadece jo alves da silva olayına çok fazla yüklenip adamı asıp kesmeye başladınız oraya dikkat çekmek istiyorum. şöyle düşünün; başka bir ülkeye başka bir şehre bir iş için gittiniz. 2-3 günlük bir iş için gitseniz bile anında o 2-3 gün içinde kaç tane bar gece kulübü gezersiniz? gezersiniz hatta karının kızın bol olduğu mekan arayıp oralarda takılırsınız. bu adam 3 belki de 4-5 hafta sakat. bir insanın hiç mi eğlenmeye hakkı yok? en az yarım sene kalacağı bir ülkede hiç mi gezip bir şeyler içmeye hakkı yok? abartmayın!

    şöyle ki v3: giovani fos santos muş... sensin fos! sen hayatında daha 89 doğumlu olup barcelona'nın alt yapısından yetişip bu işleri yapan bir wonderkid gördün mü? görmedin değil mi? göremezsin zaten. şunu söyleyeyim saygıdeğer galatasaray taraftarı; eğer bu adamı yemeye çalışanlara taviz verirseniz böyle bir transferi sizde göremezsiniz bir daha. yönetim o kadar çalışsın çabalasın, para harcasın, emek harcasın, daha 20 yaşında bu kadar kariyere sahip olan bir adam getirsin, 2 maç oynayamadı diye fos santos olsun. hiç mi düşünemiyorsunuz bu adam uyum sorunu yaşayabilir diye? bu adam daha küçük diye? şahsen ben giovani'nin yüzüne baktığımda daha o çocuksu ifadeyi atamadığını farkediyorum. bizim burada iyice üzerine düşüp hata yaptıkça daha çok destekleyip o küstükçe bizim bağrımıza basmamız gerekirken yaptıklarımıza bakın... gaza gelmeyelim... ben gelmiyorum zaten siz de gelmeyin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın