• 57
    ya arkadaş bir şey yazsan hakarete girer başka bir şey yazsan itham etmeye girer. ama 3. bir şey de yok söylenecek.

    3 büyüklerden biri bu kadar etkisiz ve hiçbir şey üretemezken karşısındaki anadolu takımının bu kadar isteksiz olduğuna çok nadir şahit oluyorum. genelde beceriksizlikten sonuca gidemez anadolu takımları. ama sivas'ın bugünkü oyunun bunu dışında bir durumla ifade edilebilir.

    erzurum bile kapattı fener'i de yeteneksizlikten sonuca gidememişti. sivas'ın kadrosu erzurum'dan fersah fersah önde fener ise aynı fener.

    o son pozisyon neydi öyle ya? o nasıl topu kaptırmaktır? o nasıl göstere göstere elle oynamaktır? hele 1 dakika öncesi bir pozisyon var, sivaslı oyuncu topa dokunmasa arka direkte bomboş arkadaşı 2-0 yapacak, ama ne yapıyor vatandaş? topa yükseklik(!) kazandırıyor. arkasındaki arkadaşı bomboşken topu ana baba günü olan yere hem de havadan gönderiyor. sonra ne oluyor? fener ikisi penaltı sürecinde olmak üzere 45 dakikada sadece 3 şut çektiği, rakip ceza sahasında sadece 5 kere topa dokunabildiği ki yine 2'si penaltı sürecinde, olan maçın ilk yarısı sonucu soyunma odasına dengede giriyor?

    pes! vallahi pes!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın