resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 98
    satin alma opsiyonu olmadan kiralamanin hic bir mantigi olmayan genc ve potansiyelli yildiz adayi.

    henuz hazir bir futbolcu degil ki gelip dogrudan uc ayda katki versin. oyuncunun birincisi futbolu bakimindan pismesi lazim, ikincisi bir profesyonel olarak pismesi lazim ki uc aylik bir kiralama durumunda adaptasyon sorunu olmadan gelip dogrudan futbolunu oynayabilsin.

    ayrica galatasaray oyle daha hazir olmayan genc futbolcunun pismesi icin ideal bir kulup mu sayin arkadaslar. ayni umit milli takimda halil ile takim arkadasi olan elimizdeki yildiz adaylarina dahi sabrimiz olmadigi icin anadolu’nun ucra koselerine surmedik mi? ee bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..

    en kotusu de hadi diyelim olmaz ya hoca bu gence sans verdi ve futbolcu cok da iyi oynadi. ee brentford takimi mal mi bize su andaki bonservisiyle satsin? adamlar bizden koparabildiklerini koparmak isteyecektir. o durumda brentford takimina yetistirici kulup olmus oluruz daha da otesi degil.

    son olarak da bu futbolcu kiralik da olsa bir maliyeti olacak. hadi bonservis odemesi yapmadik bir sekilde. ancak oyuncu sonucta bedavaya oynamayacak. alacagi maas da 1 milyon euro kalan transfer limitimizden yiyecek. transferi elzem olmayan bir futbolcu icin transfer limitini kismi olarak bile harcamak musrifliktir.

    nitekim kiralik gelecekse hic gelmemesi gereken futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın