• 179
    buraya verilen tüm linkleri tıklamak zorunda olduğumuzu öğrendim ben bugün bu köşe sahibi at gözlüklü meriç sayesinde. o zaman bir liste yapalım dedim kendi kendime, bu tarz yazan kişileri hiç bir şekilde sol frame'e taşımayalım, hitini arttırmayalım. selçuktu, ercandı derken pespembe olur buralar.
    velev ki amaç, bu ve bunun gibilerinin adını sözlükte hiç geçirmeyerek, adeta sansürleyerek sözlüğü daha güzel, daha okunur kılmaktır, o halde önce çuvaldızı kendimize batırmak, imlamızı düzeltip entrylerimizi okunur kılmak gerekmektedir şahsi kanaatim. ayrıca düşüncede de değişime gitmek, her yazılan entrye karma amaçlı yaftası yapıştırmaktan vazgeçmek de gerekir. zira yazdıkları gayet okunur, kalemi kuvvetli, fakat karması umrunda olmayan bir dolu yazar barındırmaktır galatasaray sözlük. yazılan entryi okuyup okumamak sana kalmışken, ve hatta görüp görmemek bile sana kalmışken (bkz: kadro) yazarların entrylerinin içeriğine ve öznesine karışıp, üzerinden ayar vermeye çabalamak, eğer amaç buysa tabi, akıntıya kürek çekmektir.

    tanım aşkına: adını vermek istemediğim bir gazetede, adını vermek istemediğim bir takımın sürekli olarak ve son derece saçma yollarla propagandasını yapmaya çabalayan bir garip meriç. böyle güzel mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın