• 502
    (bkz: #3063893)
    yazdığı yazının özeti amigdalanın gıdıklanması..
    yazının en doğru tarafı, 3 tane salağın ortaya yem atması sözleri..
    ama arkadaşa şunu belirtmek istiyorum bu zamanda kime güveneceksin.. konu fatih terimin istifası bile değildi diyor evet ama dün mustafa cengiz'e fatih hoca ile yola devam edilecek mi sorusuna çıkıp fatih hoca isterse kalır diyor...be arkadaş, yarından tezi yok +3 kısmını opsiyondan değiştirip direk 3 ekliyorum diyemiyor musun ? ben mayısta gidebilirim ama fatih hoca kalacak kalmalı bu kirli düzenin hakkından bir tek o gelir diyemiyor...çünkü cümlenin sonuna fatih hoca böyle istedi diyor.
    bunu isteyen fatih hoca çıkıp mayısta bitiyor sözleşmem niye desin ? hadi zamanında 2+3 istedi.. şimdi sorsan fatih hoca ben istemiyorum der mi ?
    ya fatih hoca işgüzar ya mustafa cengiz yalancı..
    evet birileri yem atıyor doğru ama kimse mustafa cengize bu yemlerden dolayı kızmıyor.. mustafa cengizin her an herkes gibi herşeyi yapabilebilme yetkisinin bulunmasından tedirgin... bu adam * 3 sezonda 2 şampiyonluk kazandırdı.. defans yokken, forvet yokken...
    dün mustafa cengiz harika bir gaf yaptı. fatih hoca şapkadan tavşan çıkardı biz de fil çıkaracaz dedi.. herkes fili bekliyor sayın başkandan.. görelim bakalım fili..
    (bkz: #3064186) arkadaşın dediği gibi
    mesela ben ,yazdıklarından anladığım kadarıyla, salyangozla aynı partiye oy veriyorum ama çoğu meselede terim' in yanındayım. şimdi salyangozun çizdiği hangi kümeye giriyorum.

    aynı soruyu bende soruyorum. düşünce süzgecinden geçiren herkes gibi bende bir tarafta olmak zorunda oluyorum çünkü hayatımız, kararlarımız vs. yaşamın tamamı ya siyah ya beyaz arası grisi yok.
    kii... taraftarın direk gaza gelmesi değil yukarıda söylediklerimi gerekçe göstererek mustafa cengize yüklendi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın