• 55
    https://twitter.com/...703157396418560?s=19

    ben galiba cidden burada bulunan insanların egosunu, kendilerini tavan görmelerini anlamakta zorlanıyorum. benim hatam bu sanırım, herkesi kendim gibi görmem.

    berberden duyduğuna inanan kişilere şu yukarda tweette bulunan mevcut konumdakilerden haber gelse, bırak tweet atmayı kendini ateşe vererek meydanlarda gezip ana haberlere çıkma peşinde koşar.

    diego costa bize geldi demişim :) eğer bunu ispat edebilen biri varsa, istediği ne olursa olsun gerçekleştireceğime söz veriyorum.

    özür dilemesi yeter diyenlere, 3 kere özür içeren tweet atıp rt ediyorum, hala gelip bana prim derdindesin diyorsunuz.

    hocaya zarar verecek diyorsunuz bu yazdıklarım, gerçekleşmesi dışında zarar olacak bişey yok ki sadece hocaya değil aynı şekilde galatasaray'a da zarar verecek.

    tek bir duyum, tek bir haber vermemiş, hesabı sosyal medyada duyumcu adı altında prim kasanlarla dalga geçmek için açmış birisine prim peşinde diyorsunuz. ona da eyvallah.

    birilerinin adamı olmakla da suçlamışsınız, beni satın alacak para birimi henüz basılmadı. denemesi bedava, gereken cevabı beni en iyi tanıyanlar zaten vermişler.

    futbol bilgim zayıfmış, büyük ihtimal belhanda sevdiğim için oraya bağlanmıştır. teşekkür ederim, zaten kendisi benim için futbol bilenle bilmeyen arasındaki turnusol işlemi görür.

    hocayla aile dostuyuz doğru. çocukluğumu bilir doğru. ahım var tayfadaydım bu da doğru. ama ben bunu hocanın yüzüne "size ahım var hocam" diye söyleyebilecek karakterde biriyim, bunu bilmiyor olmanız da doğal.

    yani kimsenin arkasından yüzüne söyleyemeyeceğim şeyleri konuşmam. insanlardan beklentim de sadece bu.

    sizlerden rica ediyorum, çok gereksiz bir şekilde beni gündem yapmaktan vazgeçin. daha önemli konulara kanalize olun.

    saygı çerçevesinde beni eleştiren herkese çok teşekkür ederim. küfür edenlerin tekrar canı sağolsun. ulaşıp mesajla bana destek veren herkese de sonsuz minnettarım.

    kazanan galatasaray olsun inşallah.

    kalpten saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın