• 46
    kyrie irving‘i takas etmedikleri sürece, ki bunun için de bir geri zekalı takım yöneticisi bulmaları lazım, bu sene şampiyon olması imkansız takım. öncelikle neden bu sene dedim? çünkü transfer sezonu kapandı, şu an sadece takas ile veya boşta olan kimsenin istemediği oyuncuları takıma katabilirler. takas zaten artık zor çünkü elde kimse kalmadı. boştaki oyuncular ne kadar etkili olur o da büyük bir soru işareti. bu takası anthony davis takası ile karşılaştıranlar olmuş. yazın başında, daha draft bile yapılmadan ve koca bir transfer sezonu başlamadan önce yapılmış bir takasla bu bir olabilir mi allah aşkına? lakers o takastan sonra eksik olan her şeyi tamamlamaya çalışmıştı.

    brooklyn’in şu an pota altı veya uzun rotasyonu neredeyse yok seviyesinde. takımın en önemli oyuncusu kevin durant‘i 4 numarada oynatarak maç kazanabilirsiniz ama o bölgeyi iyi işleyen bir oyuncu karşısında durant’i savunmada bırakırsanız hücumunu da bitirir takımı da bitirirsiniz. bu takımın şu an en basitinden philadelphia 76’ers eşleşmesine karşı hiçbir cevabı yok. sadece 76’ers değil, indiana pacers da bu takımın pota altını mahveder. hele ki finalde lakers karşısında darmadağın olurlar.

    şu an joe harris‘i ilk 5’e almak zorundalar. harris gibi müthiş bir şutör sene öncesi hesaplandığı gibi yedekten gelse bir takıma inanılmaz etki eder ama artık altıncı adamları yok. ne irving ne harden ne harris iyi savunmacıdır. pota altı oyuncuları zaten yok. deandre jordan artık allah’a emanet. durant ortalama bir savunmacı ama onu da uzunlarla boğuşturursan hırpalanır.

    seneye dinwidie iyileşir, uzun rotasyonuna veteranları eklersin, sağlam bir kanat savunmacı ile savunma temelli bir uzunla maça başlar, dinwidie ile joe harris’i kenardan getirirsin o zaman harika olur. ama zaten bunun için takımda sadece “oynayan” bir kyrie ile durant, ya da harden ve durant de yeterli olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın