• 488
    eleştirilmesinin neden bu kadar tepki çektiğini anlayamadığım yazar. kendisi fatih terim'i belli kurallar çerçevesinde eleştiriyorsa bir başkası da kendisini belli kurallar çerçevesinde eleştirebilir.

    ayrıca adamın kendisi bile "hedef tahtasına konulmak gerçekten umrumda değil." diyor. hal böyleyken kendisinin eleştirilmesini sorgulamak bana "kraldan çok kralcı"lıkmış gibi geliyor.

    kendisinin eleştirildiği konu hakkında benim tespitlerim ve görüşüm şu,

    (bkz: fatih terim)

    üçüncü fatih terim dönemi'nde kendisi sağlam bir terimistmiş*. fatih terim başlığına bu dönemde en son 26 temmuz 2013 tarihinde yazmış.

    üçüncü fatih terim dönemi'nin bitişinde kendisi de hocayı kafasında bitirmiş ve bu sefer "ah" dolu entry'ler yazmaya başlamış. 3'üncü ve 4'üncü fatih terim dönemleri arasında adeta ateş püskürmüş terim'e.

    dördüncü fatih terim dönemi'nde ise aynı şekilde ateş püskürmemiş ama ahı olduğunu dönemin başında söylemiş ve hocaya karşı birçok konuda eleştirel yaklaşmış, bazı konularda da kuralların el verdiği ölçüde en ağır şekilde eleştirmiş hocayı.

    benim naçizane düşüncem şu, kendisinin fatih hoca hakkındaki görüşlerinde ağustos-ekim 2013 arasında yaşananlar hala çok etkili. o dönem hocanın yaptıklarını hala affedemediğini zaten kendisi de söylüyor. ben bu affedememenin şu anki entry'lerine yansıdığını ve kendisinin hocaya birçok konuda büyük haksızlıklar ettiğini düşünüyorum. hatta mustafa cengiz yönetimi'ne gösterdiği teveccühün de fatih terim'e karşı olan tutumundan dolayı olduğunu, teknik direktörümüz fatih terim olmasa mustafa cengiz yönetimi'ni de çok daha ağır eleştireceğini düşünüyorum.

    (bkz: #3059312)

    mesela bu entry'sine halen inanamıyorum. bana çok tuhaf geliyor argümanları. özellikle zamalek sc hakkındaki argümanları. kendi sebeplerimi de o gün yazmıştım zaten (bkz: #3059368).

    ama ne olursa olsun kendisi de bu sözlüğün bir rengi. fatih terim'i hiç sevmemesi galatasaraylı'lığına kesinlikle halel getirmez. bunu da 2013-2017 arası dahil kesintisiz bir şekilde hocanın arkasında durmuş, hocaya en ağır eleştiriler getirildiğinde bile hocayı savunmuş, ünal aysal ile olan kavgalarında %100 hocanın haklı olduğunu düşünen biri olarak söylüyorum.

    umarım ne son paragraftaki sözlerim kendisine yalakalık olarak algılanır, ne de diğer paragraflardaki sözlerim kendisine düşmanlık olarak algılanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın