resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2098
    milli takımında yaşadığı çapraz bağ yırtığı sakatlığından sonra hızını büyük ölçüde kaybeden demokratik kongo'lu stoperimiz.

    sakatlık öncesinde de arkasına oyuncu kaçıran bir stoperdi fakat hızı ile kaçırdığı oyuncuya yetiştiği için bu bir zaaf olarak göze çarpmamaktaydı. şuan ise eski hızında olmadığı için arkasına atılan toplarda çok ciddi pozisyonlara sebebiyet vermekte. eski hızını yakalayana kadar biraz daha geride pozisyon alması arkaya oyuncu kaçırmamak adına önemli olabilir.

    eski hızını yakalayabilir mi? bunun cevabını, tıp eğitimi görüyor olsam da, bilmiyorum. şöyle de bir durum söz konusu; bir stoper için hızlı olmaktan önce yeterli pozisyon bilgisine sahip olmak daha önemli. her ne kadar düzenli süre alması ile formunu yakalayabileceğini düşünsem de, önümüzde zor bir fikstür olduğu gerçeğini de göz önüne alırsak ryan donk'un yerine kendisinin düzenli forma şansı bulabilmesi şuan için pek mümkün gözükmüyor.

    umarım hem mental hem de fiziksel olarak kendisini en kısa sürede toparlar. kendisi için geçen 10 milyon euro gibi rakamları ikiye, belki de daha fazlasına katlayabilecek kalitede bir stoper olduğunun emarelerini bize sakatlığı öncesinden gösterdiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın