resim
Youssouf Ndayishimiye
Takım:OGC Nizza
Mevki:Ön Libero
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Burundi
  • 89
    ilgimizin düşük olduğu söylenen oyuncu. kendisi malatya'ya 45bin euroya gelmiş olabilir, mühim olan kulübünün ne istediğidir. 100 bine alıp 50 milyona oyuncu satılınca scouting oluyorda bize 3 çekince mi çok geldi anlamadım. oyuncuyu alıcı gözle izlemedim fakat ucuza aldıkları için ucuza satacakları manasına gelmiyor. adem büyük'ü sezon başında vermemiz birşeyi değiştirmiyor. belli ki adem oynamak istediği ve bildiği bir yere gitmek istedi. o transferle bu transferin hiç bağı yok, maalesef.

    https://www.transfermarkt.com.tr/...rofil/spieler/283130

    maritimo marega'yı 75k eur a almış. porto 3.8m etmezdi falan dedi mi acaba? fiyatsa fiyat. tunus liginden portekiz ligine.

    bizim gibi maicon'u yok parasına satıp, basına bir kaç başarı yazısı yazdırmıyor el alem. değerine kendince sahip çıkıyor.

    elimizde kiralıktan gelen geliri de düşersek maaşı hariç, 100 bin euroya mal olmuş bir ozornwafor var. aynı mevki oyuncusu değiller tabii. sezon başı listeye bile yazılmadı, oynatma şansımız olmadı. yeterliydi, yetersizdi ben bunu bilemem. 10 dakika oyununu izlemişim, florya'daki teknik heyet daha iyi bilir nerelere varır bu çocuk. istiyoruz ki oyuncu hem hazır olsun, hem bizim istediğimiz yeterlilikte olsun hem de ucuz olsun. ligimizi de bilirse daha ne isteriz. kendi oyuncumuza bile süre veremiyoruz. gerek yabancı limiti, gerek şampiyonluk yarışı ve sezon başı eul elemeleri. hazır oyuncuyu (ne kadar hazırsa? tekrar ediyorum izlemedim) da ucuza almak istiyoruz. burada adil değiliz. malatya değil de ligue 2 takımına burundi, gana gibi bir ülkeden gitseydi kaça alırdık bu oyuncuyu? yine 2-3 çekerlerdi bize. talip olan 3 büyük takımdan biriyse maaşta, bonserviste yükselir. bu ligin favori takımlarından birisi talip oluyor en nihayetinde.

    yönetim olarak sen takımı eksik orta saha oyuncusu lige başlatırsan, anadolu kulübünde bırak parlamayı, kıvılcım gösteren oyuncusunu bile sezon arasında alamazsın. orta sahan eksik yani mecburiyetin belli. ffp ensende, satacak kulüpten de istediğin oyuncuyu kapman için bir bedel ödemen gerekiyor ve maalesef 50 günümüz daha yok. youssouf ndayishimiye yerine gelecek adam da bu oyuncu gibi çok ucuz maliyetlere oynamayacaktır. malatya'da maliyetini kendince hesaplayıp ona göre fiyat çekiyor. belki oyuncu almayıp iç borçlara harcayacaklar, bilemeyiz. para mevzusunu kayserispor bernard mensah'ta yapmadı mı? yaptılar. 5 milyon diye tutturdular sonra 500bin eur'a kiralayıp, 4.5m opsiyonlu -zorunlu değil sanırım- verdiler.

    hatayspor'daki adama noss traore'e talip olsaydık, mesela burundi den 45 bine değil de monaco görmüş 14 milyon eur harcanmış bir oyuncu olsaydı. yine 3 milyon çok mu olurdu? aynı tip oyuncu değiller. ambalaja bakıp, kafamıza göre etiket fiyatı belirliyoruz, katılmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın