• 347
    17. hafta itibariyle şunu diyebiliriz ki 3 büyükler birkaç yıl sonra ilk defa aralarına başka bir kulübü almadan ilk 3’ü oluşturacaklar. en son 2014-15 sezonunda biz sezonu 3 kupayla tamamlarken ilk 3’ü oluşturmuştuk. ben sanıyorum ki bu yıl da böyle bitecek. gerek başakşehir’in bu yıl doygunluk yaşaması, gerek alanya’nın düşüşü, gerekse antep-sumudica sevdasının bitmesi sene sonunu klasik süper lig kıvamına getirecektir.

    beceriksiz yönetim hocanın isteklerini yerine getirip kadronun kabiliyet alanını genişletebilirse rahat bir şampiyonluk alacağımızı düşünüyorum. bunu söylerken en az 6 maçtır ilk 6’daki tüm kulüplerin maçlarını izlemiş biri olarak söylüyorum.

    şimdilik bir tek beşiktaş bizden daha sonuç odaklı futbol oynuyor fakat bu da bizi yanıltmamalı çünkü hakemler beşiktaş’ın rakibi sindirmek için yaptığı herşeye göz yumuyor. bu da beşiktaş’a topu rakibin sahasına yığıp daha fazla atak girişiminde bulunma şansını veriyor. zorlama yapılan her şey gibi bu da işe yaramaz hale gelecek ve beşiktaş’ın puan kayıpları olacaktır. kalitesiz sahalarda kalitesiz futbolları izlediğimiz ilk 17 maçtan sonra daha heyecanlıları şerefine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın