resim
Ismaila Cheick Coulibaly
Takım:AIK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Mali
  • 146
    yanlış hatırlamıyorsam biz ilgilenirken 2020 yazında 300 bin euro gibi bir piyasa değeri vardı. şuan 3 milyon euro olmuş. 12 maçta 5 gol atmış ve milan'ın radarına girmiş orta saha oyuncusu.

    galatasaray yöneticisi olarak kendi reklamını yapıp, her türlü makamdan sorunsuzca randevu alıp oturduğu koltuğun tadını çıkaran yöneticiler topluluğu neden cebinden çıkarıp 1.5-2 milyon euro versin ki kardeşim. o an kulübün kasasında para yoktu onlarda almadı işte.

    buradaki bazı arkadaşlarımız kasa kolaylığı sağlamak zorunda mı diye yönetimi savunuyor ya hani evet değiller ve bunun da sonuna kadar hakkını veriyorlar içiniz rahat olsun.

    futbolcu satmaya çaplarının yetmeyeceğine o kadar eminler ki ceplerinden çıkarıp birkaç milyon euro vermeye cesaretleri yok. gerçi alex telles ve macion'dan transferin son günlerinde 2.5 milyon euro'ya yakın bir para geldi. kendisini alabilseydik gene o parayı alıp ceplerine koyarlardı ama işte herhangi bir eylem planına yetmiyor çapları. o gelen para da piç oldu gitti. bizde orta sahasız sezona başladık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın