• 17
    rulette oynadığım sistemmiş daha doğrusu böyle bir sistem olduğunu şimdi ilk kez öğreniyorum. şimdi yakın zamanda başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.

    kumara biraz merakım var ama öyle yüklü oynamam asla. bir akşam canım sıkıldı online rulet oynanan güvenilir sitelerden birine 100 tl attım. biraz poker oynadım baktım para ne artıyor ne azalıyor. sonra rulete geçtim. oynayanlar bilir orası daha heyecanlı ve daha hareketli. hesabımda olan 100 lirayı o akşam 240 lira yaptım ve yattım. ertesi gün işte boş zamanımda oynadım. oynadıkça kazandım oynadıkça kazandım. kasayı 850 liraya kadar çıkardım. kafama göre sistemi buldum. renk ya da büyük küçük mü oynadım. küçük oynadım büyük gelirse ikinci el yine küçük oynayıp bahisi yükselttim. o günlük şansım yaver gitti. kendi kendime diyorum ben bu 800 lirayı akşam eve gidince 2 3 bin lira yaparım. neyse akşam oldu yemek yedim bebeyi uyuttuk fln ben cipsimi kolamı aldım oyunun başına oturdum. bu sefer ren oynuyorum genelde 20 tl basıyorum verirse 40 veriyor. hala unutmuyorum. siyaha 20 tl bastım kırmızı geldi. 40 bastım kırmızı geldi. 50 bastım kırmızı geldi. 100 bastım kırmızı geldi. 200 bastım yine kırmızı geldi. artık ya herro ya merro deyip 400 bastım yine kırmızı geldi. bu dediğim olay 3-4 dakikada gerçekleşti. takip ettim ben çıktıktan sonra 4 el daha kırmızı attı. tabi benim para basmamdan 3 4 el de kırmızı atmıştı. ben de ona güvenerek girip basmaya başladım. takriben tam 11 - 12 el kırmızı attı üst üste. ve ben rulet kariyerimi orada noktaladım. kasamda daha büyük para olsaydı daha büyük kaybedecektim.

    kumar çok kötü bir şey. buna benzer bir olayı batumda da yaşadık ama orda kazandık. bunu zaten biliyorum ve bu zamana kadar küçük oynayarak bu duygumu tatmin ettim diyelim. ama bundan sonra artık oynamak istemiyorum. çünkü hırs insanın gözünü kör ediyor. klasik olacak ama kumar, iddaa, spor toto adı her neyse bu illeti her daim oynatan kazanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın