• 299
    hocanın maç sonu açıklamalarını tekrar sakin şekilde dinleyerek yazmak istedim.

    hoca ilk olarak diyor ki 1 ocakta ffp bitiyor demişim ama yaz transfer dönemiymiş "yönetimden özür dilerim" ama zaten yazın bonservis verip alabileceklerimizi şu an yazın bonservis vererek alabiliriz söylediğim aynı kapıya çıkıyor hazır anlaşıyorken şimdi bitirelim demeye getirmiş. biraz ironili biraz laf çakmalı bir durum var. tahminen yazın kaan ayhanla başlayan devamında alamadığımız oyuncu transferlerine gönderme yapıyor.
    devamında irfan, onyekuru, mohamed, visca diyor, visca hariç isimlerin hepsi zaten basında çıktı. yönetimimiz çalışıyor ama biraz daha gayretli olsun derken hadi artık yavaş davranmayın yazın bonservis ödeyecek şekilde anlaşın bitsin bu iş diyor.

    arkasından şöyle bir şey geliyor sezon başı zaten listeyi verdik diyip sürtüşmesi yaşıyor ve devamında pardon ilerleyen süreçte diyerek düzeltiyor.
    bu yazıda sinyalleri vermiştim.(bkz: #3043692)
    zaten irfan, onyekuru, mohamed sezon başı da isteniyordu. aynı şekilde berat, okay ve seri istendi haberlerde hep çıktı bunlar. sadece visca araya süpriz olarak eklendi belki oyuncu ile ilgili fırsat durumu ortaya çıktıysa bunu değerlendirmek istemiştir.

    en son kimseyi almadan satmayacağım tabi yönetimin tasarrufu daha önemli ama benim isteğim bu yönde diyerek arkasına falcao filan ekleyip bitiriyor.
    onun meali şöyle hazırda satış için anlaşılan isimler var ama ben artık icraate bakarım önceki dönemler gibi elimden oyuncuyu çıkartıp sözler verilip sonrasında kimseyi alamadan elimdekini kaybetmek istemiyorum diyor. hemen arkasına belki hafta içi beyaz gömlekli bir açıklamalar olur diyor.
    zaten konuşma içerisinde net bir değişim hedefliyorum diye ekledi. demek ki satış için anlaşmalar var istediğim oyuncuları aldığınız an beyaz gömlekli halimle çıkar teşekkür konuşmamı yaparım demiş imparator.

    zaten çoğu transferde oyuncu tarafını şükrü hanedar ve hakan balta çözüyor, satın alma işi yönetime kalıyor. bunun içinde bilmediğimiz bir anda gündeme düşecek isimlerde olacaktır.

    hoca 40 yıldır bu işin içinde gündemi nereye çekeceğini iyi bilir belki bu işlerin arasından süpriz 1-2 oyuncu çıkar belli olmaz. ama 10 ocak-17 ocak beşiktaş maçı sonrasındaki basın toplantısı da dahil çok ilginç bir süreç yaşanacak gibi duruyor.

    (bkz: 9 ocak 2021 fatih terim'in maç sonu basın toplantısı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın