• 12
    fifa 99 a stadyumunu ,fifa 2001 e kapak resmini, fifa 2002 ye resmi formasını, fifa 2003 e resmi sponsorlarını ali samiyen in tüm detaylarını, fifa 2004 e tezahuratını gönderen fenerbahçe değildi heralde.

    fifa 99 da dünya oyun tarihinde ilk kez türkiyeden bir yapı oyunlarda yer almıştır adı ali sami yen stadyumu dur, fifa 2001 de oyunun orjinal kapak resmi üstünde galatasaray formasıyla yer alan hagi dir ayrıca oyunda türkiye ligi yer almadığı için sadece galatasarayın yer aldığı other diye bir lig kurulmuştur. fifa 2002 oyununda yine türkiyeden sadece galatasaray oyunda yer almıştır ayrıca galatasarayın üstünde o sezon giydiği orjinal lotto formaları yer almıştır. fifa 2003 ise oyunun artık galatasaray a ne kadar bağlandığı açık açık göstermiştir, ali sami yen stadı artık tamamen oyunun içindedir. numaralının arkasındaki otopark, kapalının arkasındaki tekel bacaları, yeni açığın arkasındaki sigorta şirketleri, ve eski açığın arkasındaki apartman bile oyunun içindeydi ve gelelim 2004 e. galatasaray tribünlerinin efsaneleşmiş olan tezahuratı re re re ra ra ra gassay gassay cimbom bom oyundadır. oynarken kendinizi ali sami yen de hissedersiniz. fifa 2008 deki 10 ayrı tezahuratımızın oyunda olmasını saymıyorum bile.

    üstünlük anlayışınız rating ten ibaretse fifa 2000 in en iyi oyuncusu yasin sülün dür. ancak gerçek dünya nın dışında sanal dünyadada üstünlük yine bizdedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın