resim
Valentine James Ozornwafor
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.94
Uyruk:Nijerya
  • 436
    9 ocak 2021 galatasaray gençlerbirliği maçında fatih hoca'nın kendisini orta sahaya sürmesinin nedenini hocanın maç başında yaptığı "elimizdeki bütün orta saha oyuncularını sahaya sürdük" açıklamasından mütevellit diğer orta saha oyuncularını dinlendirmek ve kısacak da olsa diriliği ile maç sonunda düşen orta sahaya bir tempo kazandırma amaçlı olduğunu düşünüyorum. kendisinin fiziği ve temposunu orta saha olmaya müsait görmüyorum. kendisi bildiğin anam babam üsulü sol stoperdir ve bu mevki için de ekstrem bir fiziği vardır.

    kendisini orta sahaya benzetmeyi yanlış görüyorum ve net orta saha oyuncusu performansı beklenmesinin kendisine zarar vereceğini düşünüyorum. buna benzer bir düşünce de geçtiğimiz dönemde "acaba marcao'yu liberoya çeksek mi" şeklinde bazı yazılar okumuştum. ne gerek var? adam pozisyonunda zaten gayet iyi. bu bakış açısıyla hem adamdan hali hazırda kendi mevkisinde aldığımız verim düşüşecek hem de hiç alışkın olmadığı bir mevki de oynatılarak söz konusu diğer mevkiden de verim alınamayacak. amarika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok yani herkes bir taylan antalyalı değil.

    valentine ozornwafor 'a dönünce umarım özellikle kupa maçlarında daha fazla süre alır ve marcao'dan yoksun olduğumuz maçlarda gözümüzün arkada kalmayacağı bir oyuncu haline gelir. bu opsiyon en azından henüz 20 yaşındaki james'in gelmek isteği hedefi olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın