resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 807
    oyun stili anlamında kendisinin bilek hareketlerini ve top sürüşünü ciddi manada belhanda'ya benzettiğim futbolcu. özellikle belhanda'nın bana göre imza hareketi olan feyk hareketini sıklıkla yapıyor irfan da. tabi oyun yapısı olarak bambaşka iki oyunu vaat ediyorlar. bunun dışında derin derin analiz etmeye gerek yok. orta saha kurgumuza cuk diye oturacak kim var derseniz ilk sıraya pasaportu sağolsun kendisini yazarım.

    şahsi düşüncem, resmi görüşmeler olmasa, ortada fol yok yumurta yok durumda olsaydık eğer; oğulcan ve taylan gibi iki gencimizin o gol sevincine maçası yetmezdi çünkü ağızlarının içine baktıkları adam kenarda onların her hareketini izliyor. fatih hocanın açıklamalarından daha bariz bir belirti bu. fatih hocanın laflarına yönetimi köşeye sıkıştırmak istiyor diyebiliriz, ama bu çocukların bu pozunun başka bir mantıklı açıklamasını göremiyorum.
    bence görüşmeler çoktan yapıldı, kulüple de oyuncuyla da el sıkışıldı, irfan da önümüzdeki hafta sonuna doğru parçalıyı üzerine giyip pozunu verecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın