• 279
    erken gelen golün maçın seyrini nasıl da değiştirdiğini ilk yarısı itibariyle tekrar gördüğümüz maç. golü 27. saniyede yiyen gençlerbirliği, 1 puan için savunmaya 11 kişi gömülmek gibi bir opsiyona sahip olamayınca ön alanda çok adamla baskı yaparak galatasaray'ı bozmaya çalışmak için oldukça fazla efor sarf etti; ayrıca geride de büyük boşluklar verdi. yine ilerde kaptırdığımız topların dönüşünde bulduğu bazı fırsatları gol yapamadı ve cimbom bulduğu boşlukları teknik oyuncularıyla kullanmayı bildi ve gençlerbirliği kalecisinin özgüven ve tecrübe eksikliğinden de faydalanarak 2-0'dan sonra gardı düşen rakibini perişan etti.

    gençlerbirliği'nin son haftalardaki iyi sonuçlarla nefes almış olması da risk alabilmeleri için onlara alan açtı. bu da bize yaradı açıkçası. maça sert ve agresif başladılar, bir süre hakemden tolerans da gördüler, fakat maçı çirkinleştirmelerine zemin hazırlayabilecek o golü bulamadılar. cansın sen erken gelen gol.

    bunun dışında takımımız ikili mücadelelerdeki iştahı ile mutlu etti. zaman zaman diğer maçlarda göremediğimiz için canımızı sıkan uzaktan şutları da denemeye çalıştı. rahat maç seyrettiğimiz bir akşam oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın