resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3654
    mevki karşılığı trequartista olan adamı, sol kanatta iyi oynayamıyor diye gömmek gerçekten büyük bir sorun.

    madem mevki önemli değil, sneijder'i önlibero oynatan prandelli'yi niye eleştirdik? hagi hayatında kaç kez kanatta oynamış galatasaray'dayken? alex'i kanat oynatmışlar mı fenerbahçe'de?

    her maç kendisi en kötü oyuncu falan değil. belhanda diye bir oyuncumuz varken zaten mümkün de değil. bu adam rakip ceza alanına yakın oynatılmayacaksa, hiç oynatılmaması gereken bir oyuncu. mesut özil'i alıp (transfer oldu mu olacak mı bilmiyorum ama) sol kanatta oynatsın bakalım erol bulut, ne kadar katkı alınabiliyor mesut'tan. özellikle de kanat savunmasında.
    kalite anlamında değil, mevki anlamında üstteki oyunculara yakın bir oyuncu emre. alanya'da da böyle oynuyordu zaten.

    ayrıca kendisi mücadele etmiyor falan diye bir şey uyduruldu ama son maçların en çok mesafe kateden oyuncularını bir listeleyelim bakalım, emre sonlarda mı görelim (ben istatistiği bulamadım bulan varsa paylaşsın lütfen).

    son olarak da, kendisi aşağıdaki siteye göre 5 ocak 2021 konyaspor galatasaray maçında diagne ve oğulcan'dan sonra en yüksek üçüncü reytinge sahip oyuncumuz. mücadele etmiyor ama 4 top kapmayla maçtaki (ahmet çalık ile beraber) ve takımdaki en yüksek rakama sahip.
    https://tr.whoscored.com/...onyaspor-Galatasaray

    belki de en büyük sorun kendisinde değil, mevkisi dışı oynamasında ve izleyenlerin önyargılarındadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın