resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 758
    öncelikle "taraftar oyalama öznesi" olmasını bir kenara bırakırsak galatasaray için çok önemli bir transfer hamlesidir. bu transferde en isteksiz tarafın yönetimimiz olduğunu düşünüyorum. bunu peşinen belirteyim.

    galatasaray'a gelmesi hem belhanda ile vedalaşma hem de muhtemel seri transferinin rafa kalkması demektir. mesut özil'in fenerbahçe'ye katkısından çok daha fazla katkı verebilecek transferdir. ayrıca 6 ay ötelemeyle takasa gerek kalmadan direkt bonservisi ödenerek alınabilir. sezon başında değiliz ki "alalım sezon sonu ödeyelim" teklifi saçma olsun. sezon sonu elinde satabileceğin ve sattığında yerini doldurabileceğin oyuncuların ve zamanın var. üstüne uefa ile olan anlaşma da bitiyor(!?). yerli oyuncu havuzun bonservissiz alınacak aytaç ve salih transferleriyle diğer takımları "yerli yasağı" talebi getirecek düzeye gelecek. avrupa şampiyonası ile yüksek satışlara da imza atılabilir. bunlar "olası" irfan can transferinin olumlu ve olası etkileri.

    peki ben neden bu transferin havada kalacağını düşünüyorum??? çünkü bunları yapabilmek için kendine ve operasyonuna güvenecek yöneticiler lazım. uefa ile olan anlaşmamızın "gerçekten" bitiyor olması lazım. hepsinden önemlisi "istek" lazım. o istek herkeste var ama yönetimde bence yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın