resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 724
    bir kere irfan için 7 milyon euro isteniyorsa makul bir rakam. ben 10 -15 milyon euro'ya avrupa'ya satılır diye düşünüyordum, hala da öyle. şampiyonlar ligi'nde öne çıkmış, kadife bilekli bir oyuncu için normal rakam. 10 milyon ve üstünü versek diagne gibi fiyasko olmasından korkarım ama bu fiyatı fazla fazla eder. mensah bile 5 milyon değil miydi, irfan can'ı üçe beşe bırakmaz kimse.

    bi kere böyle kilit açacak orta saha oyuncusuna çok ihtyacimiz var. banega tarzı, irfan tarzı adam lazım oraya.

    sorun şu ki, o para da yok bizde. zorunlu satın alma şeklinde olsa olur ama başakşehir kabul etmez gibi. araya cumhurbaşkanı girmeli. ricacı olsunlar göksel gümüşdağ nasıl razı oluyor o zaman zorunlu satın almaya. albayrak şu ilişkileri kullansın artık. koca cumhurbaşkanı uğraşır mı bu işlerle bilmem ama futbolu seven bir adam.

    adamlar mesut özil alıyor kadroları iyi değilmiş gibi, diğer tarafta dorukhan mensah bilmem ne, sen oynatacak adam bulamıyorsun nasıl olacak bu işler ?

    anadolu takımında da yok kadro deniyor. kardeşim onlar her maçı kazanmak zorunda değil. büyük takımın maçında motive olurlar, ertesi maç 3 yerler koymaz. sen berabere kalsan kıyamet kopuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın