resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 719
    sezon başında roma'nın istediği marcao'nun bu transferde konuşulması bile marcao'ya hakarettir dahası sezon başından beri zaten üzerine fazlasıyla yük binen, kontratı bitmek üzere olan marcao'nun bütün motivasyonunu da yok eder.

    ben bu haberlerin gerçek olduğuna inanmıyorum ama gerçekse bu falcao faciasından bile daha büyük bir salaklık olur. elindeki en değerli adamı ve üstelik performans olarak da takımın zirvedeki isimlerinden birini, bugün satıyorum desen 10 milyon üzeri teklif alabileceğin birini, yıllık ücreti düşük birini(artıları saymakla bitmiyor, cümlenin sonu gelmiyor) pazarlık konusu yaptırmak bile skandal benim için.

    siz burada diyorsunuz ya hani diagne'yi eleştirmeyin değersizleştiriyorsunuz, belhanda'yı eleştirmeyin değersizleştiriyorsunuz vs. diye. asıl oyuncu değersizleştirmek budur. bu ahber basına düştüğü anda ben çıkar açıklama yaparım ''siz dalga mı geçiyorsunuz, türkiye'de hiçbir takımda marcao'yı alabilecek bütçe yok.'' diye.

    aynısı luyindama için de geçerli. bir oyuncunun performansının kötü olması, formsuz olması, kötü olan takımda kötü görünmesi başkadır, potansiyeli başkadır. luyindama ve marcao galatasaray kadrosunun en değerli parçalarıdır, piyasaları vardır ve dahası her lige vardır üstelik piyasaları. bu iki adam, ingiltere'ye de transfer yapabilecek adamlar. saçmalamanın lüzumu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın