• 274
    yönetime duyulan güvensizlikten dolayı taraftar olarak hepimizi kara kara düşündüren dönem. yoksa durumun o kadar da vahim veya içinden çıkılmaz bir hali yok bana göre. 3-4 değişim ile takımımızın ihtiyacı olan bölgeleri gerçekten güçlendirip şampiyonluğa yürüyebiliriz.

    kenny tete, mahmut tekdemir, henry onyekuru, vedat muriqi transferlerinin fazlasıyla yeterli olacağını düşündüğüm dönem. bu oyuncular ile anlaşırken yabancı sınırında sorun yaşamamak için falcao ile yolları ayırıp sekidika'yı kiraya verdikten sonra omar'ın da sözleşmesini dondurmamız gerekiyor.

    kenny tete'yi yarım sezon için kiralık almamız çok da zor olmayacaktır. mahmut da ise oyuncu ayrılmak istediği için kulübünün kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. onyekuru'yu ise ya kiralık ya da zorunlu opsiyon ile bir şekilde kadroya katacağımızı zaten herkes biliyor. geriye tek sorun olarak golcü transferi kalıyor. italya günlerine kötü başlayan vedat için euro2020 öncesi bir kiralama lazio tarafından da mantıklı bulunabilir.

    transferler için kaynak olarak ise diagne veya luyindama'nın satışı, falcao'nun sözleşmesinden çıkmak, babel ve belhanda gibi vazgeçilmez olmayan oyuncuları göndermek deneyebileceğimiz şeyler olabilir. ayrıca fatih, şener, etebo gibi adamlarla da yolları ayırıp maaş boşluğu açsak hiç fena olmaz.

    transferi için ismini söylediğim oyunculara ise lütfen takılmayın. asıl söylemek istediğim yarım sezon kiralık oynayacak sağ bek, taylan'a alternatif orta saha, hızlı bir kanat ve dominant bir santrafor. örnek olması adına yukarıdaki isimleri yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın