• 259
    isteğimin çok beklentimin yok olduğu bir transfer dönemi daha.

    mustafa cengiz yönetimi'nin bırak oyuncu satıp scout transferi yapabileceğine, istanbul'un anadolu yakasından bile transfer yapabileceğine inancım yok. yine bir iki semt ötede kasımpaşa'dan aytaç kara ve başakşehir'den irfan can kahveci haberleri dönüp duracak. en kötüsü de şu ki bu isimlerin bile sorunsuz geleceğinden ümidim yok. alanyaspor'dan salih uçan'ı alırlarsa benim için büyük sürpriz olur, istanbul dışından transfere haaland gelmiş kadar şaşıracağım çünkü.

    bütçe yok, ffp anlaşması gibi bahanelerle kimseyi uyutmaya hakkı da kalmadı bu yönetimin. şu an süper ligde forma giyen ve satabilsen en yüksek para getirebilecek iki isim sendeyken*, diagne gibi rekortmen golcünü de sağda solda sakız gibi çiğneyip değerini sıfırlamışken bana ffp'ymiş finansal zorluklarmış kimse konuşmasın. onyekuru ve seri her zamanki özneler, irfan can ve aytaç dönemlik özneler, son 3 senede değişmeyen tek şey galatasaray yönetiminin transferde iş bitirme kabiliyeti ve sorun çözebilme yetisi yok.

    fatih terim'e de -ne kadar eleştirirsem eleştireyim- üzülüyorum açıkçası. 4 büyükler + başakşehir arasından en zayıf kadro (hadi trabzonspor'la kafa kafaya diyelim) kendisinin ellerinde olmasına rağmen bir şekilde transfer dönemine yine yarışta girdi ama yine takımı eksik şekilde yola devam edecek. fatih terim çok büyük hocadır ama sihirbaz değildir, forvetsiz şampiyon oldu diye her sene adama handikap yaratmanızın izahı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın