resim
Marcelo Josemir Saracchi Pintos
Takım:Boca Juniors
Mevki:Sol Bek
Yaş:26
Boy:1.72
Uyruk:Uruguay
  • 860
    performansı önünde oynayan takım arkadaşının performansına göre değişiklk gösteren kiralık sol bek oyuncumuzdur. kendisinden maksimum fayda sağlamak için kendisiyle uyumlu bir sol kanat oyuncumuz sahada olmalıdır. kendisi gibi koşucu değil de top tutup çalım atan ve sol beke alan açabilen yetenekte bir sol kanat oyuncumuz olduğunda kendisinden de en iyi verimi alırız. o zaman sol kanadımız ligin en iyisi olur. sol kanadımızı rakip sıkıştırdığında(bunu başardığında) saracchi'nin etkisi çok düşüyor.

    ancak bireysel anlamda da şu an iyi diyemeyiz. bu adam bize ilk geldiğinde yaptığı koşular sonucunda güzel orta ve pasları atabiliyor ve skora katkısı önemli oluyordu. artık bu faydasından çok uzakta. çok rahat olduğu anlarda bile kötü pas ve ortalar atıyor.

    takımımıza yeni transfer olan her oyuncu gibi bir gidişat sergiliyor.
    emre kılınç uzaktan iyi şutları olan bir oyuncuydu. bize geldikten sonra uzaktan şutları her hafta daha da kötüleşiyor.
    christian luyindama nekadio hava toplarında çok iyiydi. sonunda kornerlerde falan rakibe korku veren bir oyuncumuz oldu dedik o da her hafta daha kötüye gitti.

    galatasaray futbol takımı sanıyorum ki sadece kondisyon çalışması yapıp taktik olarak da ortada top dolaştırarak çalışıyor. bu takım ne orta(akan oyun ya da duran top) çalıştığını belli ediyor ne de şut. sanki "oyuncularımızın tekniği iyi, şuta/ortaya çalışmaya gerek yok. onlar iyi vurur zaten." deyip çalıştırmıyorlar gibi. oyuncu ne kadar yetenekli olursa olsun o yeteneğini kullanmadıkça körelir.

    saracchi'nin kötü orta/paslarında çıldırıyorum. keza diğer oyuncuların da ama kırk yılda bir güzel orta atıldığında ise görüyorum ki ceza alanında duranlar da durmasını bilmiyor. dursa da topa vurmasını bilmiyor.

    ligimizde diğer takım maçlarını izliyorum da kötü dediğimiz oyuncular bile oynadıkça daha iyi oluyor, kendi özelliklerini geliştiriyor az da olsa. bizimkiler bireysel olarak oynadıkça daha kötü oynuyor, yetenekleri köreliyor. bu, takım oyununa da engel oluyor.

    takım sanırım antrenmanlarda sadece ortada top dolaştırmaya çalıştığı için maç boyunca en iyi bunu yapıyor. maçlarda oyunun hakimi gibi görünüyoruz bu sayede; ancak hücum anlamında tamamen oyuncuların yeteneğine, gününde olmasına kalmış durumdayız.

    eğer saracchi'yi iyi bir paraya satın alabilirsek alalım derim. dediğim gibi önüne de uygun bir adam koyar oynatırsak performansı artar. genç bir oyuncu olması sayesinde de birkaç yıl içerisinde kendisini satıp para kazanma şansı da elde ederiz. bir de son zamanlarda sık sakatlanması meselesi var. sağlık ekibi iyice incelemeli ve raporuna göre hareket edilmeli yine de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın