resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 2896
    1.5 sene kiralık, üstüne bonservisi de maksimum 5 m euro olacak şekilde gelecekse herkesin kabulü olacak winger. ben yine de orta sahaya belhanda yerine adam akıllı bir top dağıtıcı gelmedikten sonra bir işe yarayacağını düşünmüyorum. isteğim de gidip para olsa bile 10 m euroya bir adam almak değil. buna gerek de yok. taylanla anlaşabilecek, en azından kafasını kaldırıp defansın arkasına sarkabilecek biri yeterli.

    dünkü maçı ve bu sezonki tüm maçları izlemiş biri olarak o kadar boş koşu yapan oyuncuya top atılmıyor ki. bunun yerine yan pas ya da younes belhanda gibi yanlış pasla kaleciyle karşı karşıya kalınacak pozisyonlar heba oluyor.

    ama asıl sorun da şu ki oyuncular kendine güvenmiyor efenim. yok yani o pası atamazsam ana bacı söverler mi diyorlar yoksa yeteneğim yok ben kim onu atmak kim diye mi düşünüyorlar bilmiyorum. aslında taktik antrenmanda bunu çalışacaksın bol bol, olmayacak iş değil.

    bizim oyun kuran stoper veya orta sahamıza bir baskı olması kaçınılmaz artık maçlarda. çünkü rakip takım bazen sırf bunu yaparak kilitliyor oyunumuzu. defans arkasına toplarla hızlı oyuncuyu buluşturup 4-5 defa yapsak maç içinde bir afallayacaklar diyecekler aboov bu ne. vereceksin bi 10 tane daha pas. bi daha şaşıracaklar.

    tam olarak şaşırdıkları zaman diagne'ye bir pas daha aut. neyse hayallerde yaşıyoruz gibi de geliyor bazen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın