• 33
    sportif bir durumdan dolayı değil, hali hazırda başlangıç paketi olarak sunduğu paketlerin vasat oluşundan dolayı üye olunmaması gereken bir platform. aramızda belki içeriğinde olan youtuberları takip eden vardır ya da bu platformda yayınlanan dizileri güzel bulan vardır, genel konuşmayayım ama benim için şu anda son derece bomboş bir platformdur kendileri. rüştünü ispat edememiş bir enis arıkan'ın yapacağı talk show ile yeni yeni popüler olmuş olan bir "konuşanlar" programının en başarılı program olduğu bir platformdan söz ediyoruz. ve bu platformu izlemek için bizlerden düz hesap 10 tl talep ediliyor, bu parayı verince bir de ekstradan reklam izlemek durumunda kalıyorsun. reklamsız bir deneyim istersen bir 10 kağıt daha harcayıp 20 tl'yi gözden çıkarman gerekiyor.
    zaten son derece başarılı yerli & yabancı dizi/filmleri içinde barındıran hepimizin bildiği oluşumlar mevcutken bu oluşuma para vermek kişi ya da kurumlardan bağımsız olarak zaten saçmadır.
    umarım reklam olmuyordur ama mesela erkek dış giyimi için kiğılı markası son derece başarılıdır. abdullah kiğılı'dan dolayı bu marka çatısı altından takım elbise almamak bence mantıksızdır. çünkü ortada kullanım halinde başarılı olabilecek, verilen para-alınan verim oranı iyi olan bir ürün var denilebilir. (direkt olarak fenerium'a ya da kartal yuvası'na gidip bir ürün alma durumu da mevcut değil) oysa ki şu anda bu exxen platformu verilen para-alınan verim oranında son derece vasat kalacaktır. illa ki bu platforma üye olunmama isteği varsa mesut özil transferi üzerinden değil; daha aklı selim, objektif yorumlarla gerçek eleştiriler üzerinden yapılması gerekir kanaatindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın