• 550
    santradan gol yeme huyumuzdan kurtulsaydık kötü oyuna rağmen kazanabileceğimiz maçtı. bu sene bu tür maçlarda hiç kazanamadık.

    taylan ile oğulcan dışında herkes çok kötüydü. övündüğümüz savunmamız ikinci yarı resmen saçmaladı. kaleye gelen 4 isabetli şutun hepsi gol oldu.

    maç genelinde baskı yiyince savunmadan topla çıkamadık. linnes, saracchi ve belhanda olmak üzere takımın özellikle ilk yarıda yaptığı pas hataları sinirleri alt üst etti. linnes ile saracchi kardeşlerim orta yapamıyorsanız bari düzgün pas verinde top kaybı yapmayın. linnes ile saracchi’de aşağıya doğru form düşüklüğü bariz fark ediliyor.

    emre akbaba farkını gösterir artık dedik son yarım saat kadrajda görünmedi. belhanda ile sözleşme uzatmak galatasaray’ın geleceğini çöpe atmaktır. diagne’yi hala çözebilmiş değilim. top tutmaz, pres yapmaz, koşmaz, adam geçmez ama bütün pozisyonlarda var. bitiriciliği olsaydı ilk yarı hatrick yapardı. donk ile luyindama yan yana olmaz. keşke luyindama hiç kesilmeseydi, adam sahadan uzak kaldı mı futbolu unutuyor sanki. mbappeye geçit vermeyen adam ne hale geldi.

    maçı kaybetmemiz kötü oldu. lig uzun ama bu sene hep kritik eşikleri aşamadık. üstelik 4.cü golden sonra sahada ki ciddiyetsizlik daha kötüydü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın