• 187
    4-3 konyaspor mağlubiyetinden sonra hızımı alamayıp buraya geldim. o maçın başlığınada ocak transfer döneminin kış transfer dönemi gibi değil yaz transfer dönemi geçmesini istiyorum demiştim. şimdi buna ek yapıyorum. malum ülkecek avrupadaki başarımızdan dolayı ülke sıralamamız hak ettiği yerde. olası bir lig şampiyonluğu sonrası şampiyonlar ligine doğrudan değil eleme oynayarak katılacağız ki o elemenlerden çıkıp şampiyonlar ligine katılabilen türk takımı ben henüz görmedim.

    şimdi gel gelelim asıl meseleye. rivayı sattık, florya gitti geldi muhabbetleri bir kenara dursun, yönetimin bu transfer döneminde değeri 3 eden oyunculara 13 vererek takımı güçlendirmesini bunun akabinde uefa’dan en az 3 yıl men almasını istiyorum ki kadro bu sene zarfında otursun. e zaten men almayınca ne oluyor ? gidiyorsun oynayarak men ediyorlar seni. o sebepledir ki paşa paşa cezamızı alacak kadroyu kuralım, 30 milyon insanada kurtarıcı ömer bayram, şener, emeklilikte yaşa takılmış falcao izletmeyelim.

    ulan galatasaray tv rating kazansın diye evde televizyonu açıp sesini kısan bana bile şöyle düşündürten tüm unsurların allah belasını versin. yazdıklarım elbet ki mecazi şeyler. ancak bu galatasaray’a baştan aşağa kadro kurmak şart!

    hiç değilse kanatta tabiri caizse pır pır oyuncularla sonuç alındığı biline biline bu tip bir oyuncuya yatırırım yapmamanın acısını bu transfer döneminde kapatalım artık. benim de hoşuma gidiyor 8’de kapanır 18’de raconunu duymak ama ya kapanmazsa ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın