• 547
    bu maç sadece bu maç üzerinden okunmamalı. kötü oynadık haketmedik deyip kapatılmamalı.

    evet kötü oynadık ama fenerbahçe ve beşiktaş çok kötü oynadıkları maçları defalarca hakemlerle kazandılar. fenerbahçe rencide olup camia içinden dağılacağı maçta* skandal bir şekilde yarışta tutuldu. beşiktaş'ın neredeyse her maçı kopartılıyor. saha içinde ve dışında hakemlere, kurullara demediğini bırakmayan sergen yalçın 1 maç bile ceza almazken fatih hoca 5 maç cezalı. rakiplere kazandırılan her şaibeli ve tartışmalı maç üzerinden bize de mesaj veriliyor.

    galatasaray aleyhine bu kadar çifte standardın olduğu bu ortamda futbolcuların psikolojileri de çok zor duruma düşüyor. zaten yetenek ve agresiflik olarak sınırlı bir kadromuz var. böyle durumlarda birkaç adamımız hariç ölü gibi geziyoruz, çok kırılganız. kırılmakta da haksız değiliz artık. bu işe saha dışında el atılmalı. ben bu zamana kadar yönetimi sert eleştirmekten geri durdum ama galatasaray saha dışında en çaresiz ve güçsüz dönemlerini geçiriyor. işin kötüsü bu saha içine de yansıyor. lig gidiyor elden lig.

    bizim de kötü oynamaya hakkımız var. değil 1 maç, hiçbir maçta hakemleri yenmek zorunda falan da değiliz. 3 haftada ligi ne hale getirdiler skandal maçlarla. biz hala teknik-taktik tartışmayalım. yok antu'dan farkımız kalmaz yok çarşı'dan farkımız kalmaz bilmem ne. hayır efendim kalır. objektiflik ve gereğinden fazla efendilikle değil, herkesin anlayacağı dilden savaşmalıyız. öncelikle yönetim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın