• 489
    puan kaybı beklediğim karşılaşmaydı açıkcası.kadroların açıklandığını ve donkun 6 numarada olduğunu görünce fikrim tamamen pekişmiş oldu.

    şayet antalyaspor ertleme maçında hataydan 6 gol yemeseydi böylesine kilitlenmeyecekti bu maç. taylanın yokluğu belhandayı da öylesine etkiledi ki pas istatistiklerine bakıldığında dikine atılan pasların oranının diğer maçlara göre ne kadar yan pasa evrildiği açıkça gözlendi.

    dominant bir oyun koymamızın temel sebebi salt taylan değil, taylanın oynamış olduğu mevkideki oyuncunun mobil olması. hoca belli ki bir gol bulursak donk ile de savunmayı sağlam tutar maçı alırız diye düşündü. daha cesur bir hamle beklerdim açıkcası (belhandanın 6 numara oynaması gibi) lakin orada da feghoulinin sakatlığı bizi bu çıkmaza soktu. yani trabzonu deplasmanda yenerken aslında antalya maçında puan kaybetmemiz için tüm şartlar oluşmuştu.

    bir parantez de yönetime açmak lazım burada. koskoca galatasaray spor kulübünün hocası tavşandan şapka çıkarmasa (yanlış yazmadım hoca resmen tavşandan şapka çıkarmıştır taylanı 6 numaraya evirerek) koskoca yarım devresini merkez orta sahasız bırakmıştır. haldır huldur menajer transferi olan etebo yerine adam akıllı birini alsaydık şayet hem taylanı rekabete sokabilecektik hem de onu ikame edecek oyuncuyla yokluğunda sıkıntı yaşamayacaktık.

    normalde galatasarayın puan kayıplarında hafta boyunca down olan biri olarak aşırı karalar bağlamadım kazansaydık çok tatlı olacaktı ama 1 puanın da kıymetini belki 39-40.haftalara ulaştığımızda anlayabileceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın