resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 590
    yüksek ihtimal bu yazıdan ötürü çok ofsayt alıcam ama aklı selim bir taraftar olarak olaya realist bakmam lazım.

    ilk önce şu soruları sorarak başlamak istiyorum;

    bizim için ekmek su gibi bir ihtiyaç mı? illa irfan can mı olmalı? daha düşük bir paraya yakın kalibrede oyuncu bulunamaz mı? galatasaray'ın kurtarıcısı olacak mı? irfan can'ı alırsak şampiyon olacak mıyız? irfan can alındıktan 2 sene sonra 27-28 yaşına geldiğinde bile performansıyla 12-15 milyon euro arası transfer yapar mı?

    eğer soruların %90'nı evet ise bu zahmete illa girilecekse o zaman transferi bitirmenin çok basit bir yolu var. koy diagne'yi takasa maaşının tamamını 2 yıl vermeyi teklif et + 8 milyon euro kağıt üzerinde yazın ödeme gibi gösterip yönetici olarak şimdi bas paranı al. yeni yönetimde olamam param yanar korkun varsa kulübe senet yap ilk yayıncı kuruluş ödemesinde geri paranı al.
    şimdi yazanlar olacak diagne maaşını biz niye veriyoruz diye? bende geri sorarım başakşehir elindeki en büyük değeri neden sana ucuza versin?

    irfan can bana şampiyonluk yolunda çok iyi bir katkı yapmadığı ve 2 sene sonra şu an kulübüme toplamda mal olacak 12-15'lik bir teklif getirmeyecekse kimse bu zahmete girmesin hayali kurmasın. artık kulübümün iyi bonservis verip aldığı oyuncuyu aynı değerde veya daha yükseğine satabilme politikası izlemesini istiyorum çünkü deniz bitti mali olarak bittik.

    ayrıca salih uçan bence irfan can kadar potansiyelli bir oyuncu evet şu an 1 gömlek altında oynuyor olabilir ama irfana nazaran 10'da 1 maliyetle kadromuza katabiliriz. irfanla uğraşılacak mesai ve para bence farklı transferlere harcanırsa bizim için daha hayırlı olur.

    (bkz: 2020-2021 sezonu ara transfer dönemi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın