resim
Abdulkadir Bitigen
Görev:Hakem
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 181
    2 ocak 2021 galatasaray antalyaspor maçından sonra bu başlığa böylesi nezih bir sözlükte bile 50 entry girilmesi türk futbolunun nerelere getirildiğinin kanıtı niteliğindedir.

    emre'ye verdiği kırmızı kart yüzde yüz doğru olmakla birlikte marcao'ya kırmızı vermemiştir. maçta bu iki pozisyon dışında her maçta yaşanan faul hataları ve taç hataları dışında da hatalı yönetim sergilememiş, maçın sonucuna gram etkisi olmamıştır. 180 dakika da oynansa, 9 kişi de kalsak 0-0 bitecek bir maçtı. ayrıca skor 1-0 lehimize bitse doğru düzgün konusulmayacaktı bile.

    galatasaray taraftarı olarak bir farkımız olsun. ortada oyun yok, pozisyon yok, hareket yok, en güvendiğimiz oyuncularımızdan biri saçma sapan bir kırmızı kartla takımını 2 maç yalnız bırakmış gelmişiz hakem başlığı altına yazıyoruz. yeter ya. cidden yeter.

    bir de deniliyor ki ama gustavo'nun kartı, ama beşiktaş'ın tacı bilmem ne. arkadaşlar, bunları yazacaksanız hiç yazmayın daha iyi. ne farkınız kaldı çok eleştirdiğiniz, itin bir yerine soktuğunuz insanlardan? tacı yerinden kullan dediği için bile oturup buraya entry mi yazacağız. verilen veya verilmeyen kararları tek tek mercekle inceleyip yazıyor muyuz? gülünç duruma düşmekten başka bir şey değil.

    bu gecenin başlıkları inanılmaz dar bir kadroyla yola çıkmamızı sağlayan mustafa cengiz yönetimi, emre kılınç ve radamel falcao'dur. bu maçtan sonra bari hakem konuşmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın