• 473
    hiç kendimizi kandırmayalım, rezalet oynayıp 2 puan bıraktığımız maçtır. bu antalya 4 gün önce 6 tane yedi evinde.
    yok ezmişiz, yok pozisyon vermemişiz, yok %70 topla oynamışız, ee sonuç; 0-0.
    fatih hocanın kapanan takımlara karşı ezelden beridir bir çözümü yok. g.saray'la mı oynuyorsun, yığ 11 kişiyi kale önüne, 1 puanın garanti, birde iyi kontraya çıkarsan 3 puan bile olur.
    sırf ilk yarı 5-6 tane korner-serbest vuruş duran top şansımız oldu ama hocamız öyle basit şekilde gol bulmaya tenezzül eder mi hiç? adeta tembihlenmiş gibi ne ortalar orta, ne bir tane vuran çıktı.
    kapanan takıma karşı kanatsız 4-1-4-1 oynuyoruz, şaka gibi. arda/emre kılınç kanat ama adamlar ne çizgiye, ne sıfıra inmedilerki. ne zaman saracchi/linnes bindirme yapıp çizgiye indi o anlarda pozisyon oldu. koskoca g.saray 1-2 ortayla maç bitirdi. neymiş pas oyunu, vay vay vay. marcao'nun iki kritik müdahalesi olmasa 2-0 da yenilmiştik(ama olsun %70 topla oynadık) şut çeken zaten yok. çekselerde evlere şenlik, dağlara taşlara.
    arda kendini paraladı ama 75'te pili bitti. koysana kerem'i. 3 dakika kala oyuna alıyor dalga geçer gibi. çocuk o sürede bile kaleyi buldu. geri çekilip rakibi sahanda karşıla, defans arkasına kerem-sekidika-oğulcan ile kontra kovala, bu bile bir çözümdür. yeterki farklı birşey dene. 90 dakika aynı şeyleri deneyip farklı sonuç bekliyoruz.
    kapanan rakiplere karşı;
    1- duran top
    2- rakibi üstüne çekip kontraatak
    3- çizgiye inip kanat ortaları
    4- cezaalanı önünde çalışılmış verkaçlar
    5- defans arkasına yüksek toplar
    6- bulduğun her açıkta şut( ya gol olur, ya seker karambol olur)
    bunları denemek lazım ama hoca inatla ve inatla hiçbirini yapmıyor. "ders almam ders veririm" dersen böyle ikişer ikişer bırakırsın puanları. sene sonunda da çok ararsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın