• 1
    saat 13:00'da başlayacak ve trtspor 2 ile tivibuspor 2'den naklen yayınlanacak türkiye basketbol süper ligi 15. hafta mücadelesi. gençleri ile birlikte ilk haftalarda aldığı yenilgiler sonrası, bold pilot misali sonradan açılan beşiktaş son 8 lig maçının 7'sinden galibiyet ile ayrıldı. sezonun flaş ismi alperen şengün ve furkan haltalı ikilisi ile pota altını domine eden siyah beyazlılar, hücumda da şehmus hazer ile çok iyi verim almakta. genç yerli oyuncuların yanına yine kaliteli yabancı kısalar monte eden siyah beyazlılar, bu sezonun flaş ekibi olarak lige farklı bir renk katıyorlar. hafta içi genç oyuncuların 2 milyon $ ile fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde bir söylenti çıkmıştı. bu söylenti, beşiktaş cephesinden yalanlandı. genç oyuncuları ile yaptıkları uzun dönemli kontratlarla, beşiktaş'ın önemli bonservis geliri elde edeceği düşüncesindeyim.

    karşı cephede ufuk sarıca geçtiğimiz haftalarda milli takımdaki görevinden ayrılmıştı. bu anlamda sadece pınar karşıyaka'ya yoğunlaşmaya başladı. karşıyaka işin savunma tarafını iyi yapıyor ve son haftalarda sakat oyuncuları takıma geri dönüş yaptı. koç sarıca onuralp bitim'den de son haftalarda iyi verim alıyor.

    karşıyaka'nın tecrübesi ile beşiktaş'ın serisini bu maç sonlandıracağı düşüncesindeyim. koç sarıca bu maç geniş rotasyon ile oynamayı tercih edecektir. siyah beyazlılar için kritik nokta alperen şengün. erken faul problemine girmesini engelleme adına koç ahmet kandemir ilk beş yerine alperen'i sonradan oyuna dahil etmeyi tercih edebilir. maçın kilit isimleri beşiktaş'ta alperen şengün ve karşıyaka'dan ray morgan. günün ve yılın ilk mücadelesi olarak oldukça keyifli ve çekişmeli geçecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın