• 77
    takımımızın motive bir şekilde maça çıkıp ilk yarıdan skoru alıp maçı koparacağımıza inanıyorum. omar'ın başına gelen talihsiz kazadan sonra bu galibiyeti ona armağan etmek için bizimkiler daha da bir hırslı oynayacaktır. omar hariç iki eksiğimiz var, taylan sarı kart cezalısı, soso ise sakat.

    11 tahminim şu şekilde;

    -------------okan-------------
    linnes-donk-marcao-saracchi
    -------------etobo--------------
    --------belhanda-ömer--------
    emre k.-------------------arda
    ------------oğulcan-------------

    farklı bir alternatif de donk öne çekilip luyindama oynatılabilir ama hocanın artık donk'u orada kullanacağını zannetmiyorum. özellikle taylan'ın performansından sonra donk orada çok sırıtır. dizilişte ömer'i sol iç olarak yazdım ama maç içinde arda ile defalarca kez yer değiştireceklerdir.

    edit: en büyük temennilerimden birisi de ilk yarıda 3-4 fark yapmamız. 29 aralık 2020 antalyaspor hatayspor maçı'na baktığımızda bu mümkün görünüyor. bunu istememin en büyük sebebi ise şu, bu farkı yakaladığımız takdirde büyük ihtimalle ikinci yarıda hoca sahaya emin bayram, bartuğ elmaz ve ali yavuz kol isimlerini sürecektir. kafaları rahat, stressiz bir şekilde 45 dakika süre almaları bizim için büyük bir kazanım olur, antalya kötü durumda, şartlar müsait, bundan sonra iş abilerine düşüyor. umarım ilk yarıda skoru alırız.

    edit2: etebo'nun sakatlığı varmış. mecburen oraya donk'u çekeceğiz anlaşılan. bir alternatif de 4-4-2 oynamak. başka bir alternatif de kalmıyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın