resim
Omar Elabdellaoui
Takım:Bodø/Glimt
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Norveç
  • 564
    kendisinin yaptığı büyük saçmalık, bunu geçiyorum. yani evde havaifişek patlatmak... ben korkudan parklarda koşuya çıkamıyorum mesela.

    ancak burada "oyuncuya ceza keselim", "sorumsuzluk" falan diyenlere sesleniyorum. siz kimsiniz abi? siz kimsiniz ya? saracchi kapadokya'ya gitti ceza keselim, buna keselim, oldu. toplama kampı mı burası? antrenmana gecikmiyorsa, maça gecikmiyorsa bu adamlar istediğini yapar. siz kimsiniz?

    omar'ın yaptığına saçma demek yorumdur, yapılabilir.
    omar'a kızmak insanidir, kızılabilir. hepsini anlarım. dün burada ben de kızdım ancak sonra da kendime kızdım. hatadır, aptalcadır, olur.

    internet aleminde şöyle bir problem var, nasılsa yüzüm gözükmüyor, ters bir durumda da klavye beni koruyor diyerek insanlar eleştiriyi çok gevşek yapıyor ve o gevşek yerden kaçıyor gidiyor eleştiri. çoğu zaman faşizme kayan şeyler okuyoruz. omar'ın araplığına dair şeyler okudum internette. burada okumadım çok şükür, ama internette okudum. burada da omar'a ceza kesilsin deniyor. ne diye kesilecek? en fazla kadro dışı bırakırsın. ama para cezası falan, kesemezsin. hele hele adamın saha dışı-tesis dışı yaşamına karışamazsın. oldu o zaman cassano'nun penisini keselim, diagne'nin ellerini kıralım, linnes'e bir kağıda tüm gün özgüven yazdıralım.

    doktorunun açıklamalarını dinledim. kör kalma ihtimali sanırım yok ama bir seviyede görme kaybı ihtimali olabilir. bu bile korkunç. gözlerinizi fazlaca kısarak kendinize bir kahve koymayı deneyin, belki biraz tecrübe edersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın