• 56
    yeni yıla lider girmek başlığını okuyunca, durumun aslında hiç de yazılanlar kadar iyi olmadığını gördüm çünkü kağıt üzerinde çok ama çok büyük bir fikstür dezavantajımız var.

    beşiktaş'ın tüm tersanelerine girilmiş ve özellikle kalesi çaylaklar tarafından fethedilmiş, yine baktığınızda fenerbahçe içinde saray entrikaları baş göstermiş, vezirler ve hatta padişahlar sorgulanıyor. trabzon sıcak denizlere inme hayalini bu sene de gerçekleştiremeyecek ve başakşehir'deki yaşlı yeniçeriler uzak vilayetlere yapılan seferlerden dolayı bitkin haldeler.

    bu şartlarda yeni yıla lider girmek yerine "yeni yıla açık puan farkıyla lider girmek" isterdim açıkçası. fatih hoca bunu ne yazık ki başaramadı bu sene.

    peki bendeki bu beklentinin ve karamsarlığın sebebi nedir?

    ardımızdaki 5 takımın hepsiyle ligin ilk yarısında oynamış olacağız ve ligin 2. yarısında bu rakiplerimizin hepsine yani deplasmana gideceğiz.

    sırasıyla;

    antep-fenerbahçe-alanya-hatay-beşiktaş

    evet kimse fark etmiyor şu an belki ama böyle saçma sapan bir fikstürümüz olacak 2. yarı itibarıyla ve ilk yarı çok ama çok daha fazla açmalıydık puan farkını. bu yüzden ki 2. yarıyı iple çekiyorum çünkü şu anda ortaya çıkan liderlik pozisyonunu korumak için çok ama çok daha fazla emek sarf etmemiz gerekecek. umarım şu anki pozitif görüşlerimizi o günlere de saklayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın